torstai 29. maaliskuuta 2012

Nallukka :)

 
Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia lämpimästä vastaanotosta blogimaailmaan, olette aivan, aivan ihania! Tässä ihan hämmentyy :) Olen ihan vasta-alkaja, ja oli tosi suuri kynnys aloittaa uusi blogi. Mutta sitten ajattelin, että koska tarkoitukseni on vain ilahduttaa muita ja saada itselle lisäpotkua harrastukseen, niin ei kai siinä voi pahasti pieleen mennä :)

Ajattelin esitellä teille ihan ekan itse tekemäni nallen. Näettekin sen tuolla perheen pojan kovin keskeneräisessä huoneessa. Siinä näkyy vähän pistoja ja se on pikkuisen reppana, mutta se on tunteella tehty. Tein sen Josephine Parnellin valmiskitistä. Nallukan värikoodi on gold, ja sen pituus valmiina on noin 4,5 cm. Kitissä luki, että tämä Norvelle-nalle sopii vasta-alkajille, ja lupaus täyttyi aika hyvin. Aluksi olin kyllä sitä mieltä että en saa pieniä osia käännettyä, mutta pinsettien avulla se onnistui mukavasti. Olen aika innoissani, ja haluaisin kokeilla tehdä toisenkin nallen tai vaikka pupun.

Nukkekotiharastuksen parhaita puolia on mielestäni se, että kun keskittyy tekemiseen niin kaikki huolet ja murheet unohtuu. Tätäkin nallea pistelin aina kun kipeän lapsen hoidolta ehdin, mikä voisi olla parempi tapa varastaa omia hetkiä sieltä täältä.

Toivotan kaikille ihanille lukijoilleni mukavaa loppuviikkoa!


Näyttää Valilan äidillä olevan vielä ikkunanpesu-urakka kesken ;)


Pojan koira vahtii pikkuisännän huoneessa.


Norvelle-nalle :)

8 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän söpö nallukka ;) mullakin odottaa tuolla valmistusta saman tyyppinen kitti. Nyt pitää kunnostautua! Kiva kun piipahdit Casablancan blogissa ;) minäkin liityin lukijaksesi.

  VastaaPoista
 2. Minusta nalle on ihan täydellinen ja suloinen!

  VastaaPoista
 3. Nallukka on ihana. Talo ei yksinkertaisesti pärjää ilman nallea, joten nalle on hyvä olla mukana alusta asti :D
  Minäkin liityin seuraajaksesi. Blogissani on parhaillaan menossa kaksivuotis Arvonta/Giveaway. Olet tervetullut tutustumaan yhteen "blogi-ilmiöön" eli arvontaan ja osallistumaan siihen!
  Kikka / http://pienisammakko.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos, Eemaiva, Marjatta ja Kikka :) Kyllä jännitti kun täytin nallea ja liitin paloja yhteen, mutta siitä tuli ihan omannäköisensä.

  Kikka, osallistuin upeaan arvontaasi, ja Marjatan arvontaan myös :)

  JohannaMaria

  VastaaPoista
 5. Nallukka on oikein suloinen! Mä olen varmaankin tehnyt tuon saman nallen samaisesta kitistä. Kääntäminen oli kieltämättä aika haastavaa:)

  VastaaPoista
 6. Nalle on söpöliini. :) Kivat muuten nuo pojan huoneen kalusteet.

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteista, Lotte, Mirja ja Titta! <3

  VastaaPoista