keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Uutta olohuoneessa


Kiitos ihanista kommenteista teille lukijoille, olette aivan mahtavia! Täällä on ollut minirintamalla hieman hiljaisempaa ja elo välillä hyvinkin stressaavaa, sillä olemme myymässä ihanaa kotiamme. Tarvitsemme kahden lapsen myötä lisää tilaa, joten rakkaasta talovanhuksestamme on luovuttava. Tämän tilanteemme vuoksi en ole ehtinyt käydä niin paljon lukemassa ihania nukkisblogeja saatika kommentoinut. Pahoitteluni :( Mutta tähän tulee muutos toivottavasti pian ja toivon että kaikki järjestyisi parhain päin. (Tämä täysin aiheen ulkopuolelta, mutta jos haluat huviksesi käydä vilkaisemassa niin talomme näet täältä )

Jotain sentään olen saanut Valilassa aikaan, ja ajatuksia jatkosta on kovasti mielessä. Olen vähän enemmän alkanut miniajatteluun orientoitumaan ja keräilen kaikkea roskaa innoissani :) Seuraavaksi ryhdyn kunnolla laittamaan yläkerran kylpyhuonetta, ja tarkoitus olisi sielläkin hyödyntää vanhaa ja tehdä roskista uutta. Mutta nyt vielä tuota oluhuonetta hieman, jos jaksatte sitä vielä.


Kattokruunun olenkin täällä näyttänyt, mutta nyt se on päässyt vihdoinkin paikoilleen. Olen helmeillyt sen Marian ohjeella, mutta hieman omia muokkauksia tehden. 


Kirjoituspöydän olen saanut ilmaiseksi sukulaiselta, se oli mahonginvärinen ja tuunasin sen paremmin väreihin sopivaksi eli valkoiseksi :) Tuolin tein samalla tyylillä kuin keittiön tuolinkin, Tupasvillasadun Sirkun ihanista tuoleista mallia ottaen.


Pentusen upea kori on Huuto.netistä mukavalta myyjältä, Kuutarulta.


Myös kirjahylly ja takka on saatu käytettynä ja ne olen käsitellyt samalla lailla kuin pöydänkin eli vähän hionut ja maalannut. Suuremman kukan olen näprännyt itse ;) Mutta se ei kestä lähempää tarkastelua...


Nyt sen kylpyhuoneen kimppuun! Oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille teille <3


11 kommenttia:

 1. Ooooh... Ihanan näköistä on ja kattokruunu todella kaunis! Ja omakin talonne on idyllinen! :) (kävin linkistä kurkkaamassa...)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä olohuoneessa, tuo tuoli on kyllä hieno, pitää itsekin koittaa sellaisen tekemistä. Ja tosi nättiä on teillä 1:1 -talossakin! ;)

  VastaaPoista
 3. Kattokruunu!!! Ihailen suunnattomasti kaikkia, jotka osaavat helmeillä kattokruunun. Minun kruununi on, ja taitaa pysyäkkin pikkuruisina osina pikkuruisessa rasiassaan.;DDD
  Olkkarisi on nätti ja nii-in ihanan värinen.♥

  VastaaPoista
 4. Ihailin nukkekotisi värejä. Varsinkin tapetteja. Itsellä kun tuntuu tuottavan päänvaivaa juuri oikeanlaisten tapettien löytäminen. Sinulla on paljon kauniita pikkutavaroita nukkekodissasi. :) Kävin myös vilkaisemassa 1:1 kotiasi. Ihastuin heti pihapiiriin. Tosi idyllisen näköinen! Toivottavasti talon myynti menee kivuttomasti ja mahdollisimman vähällä stressillä. ;) Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kaunis kattokruunu ja uusi tuoli. Kaikenkaikkiaan mukavan näköinen olohuone kaikkine pikku yksityiskohtineen.

  VastaaPoista
 6. Kaunis olohuone kaikkine yksityiskohtineen. Käynpä ´´teillä´´ katsomassa myöskin...toivottavasti koti löytyy ja ostaja myöskin.

  VastaaPoista
 7. Oi, tää on niin sitä, mikä miellyttää silmääni 1:1 sisustuksessakin! Aivan ihku. Terkkuja Sanne

  VastaaPoista
 8. Minulla on tunnustus sinulle blogissani!

  VastaaPoista
 9. Ihana tunnelma olohuoneessasi! :)

  Mukavaa, että pidit kesähatusta! Kerkesin nyt vasta visiitille blogiisi, kun tuo Vuodatuksen kaatuminen aiheutti minunkin muuttoni sieltä pois, ja olen innoissani säätänyt tässä uuden blogin kanssa.

  Ihanaa kesänjatkoa ja onnea talokauppoihin!
  Lorainne (wisteriawalk.wordpress.com)

  VastaaPoista
 10. Missä piileksit? :) Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin...

  -Susanna

  VastaaPoista
 11. Pikkupentu näyttää niin mukavalta veijarilta ja lystiltä kaverilta. :) Pikkuleipäpussi pöydällä on syötävän hyvän näköinen. nyt alkaa tehdä mieli herrasväenleipiä.

  VastaaPoista