perjantai 13. huhtikuuta 2012

Keittiö valmistuu


Se olis sitten perjantai :) Ajattelin laittaa muutaman kuvan kovasti keskeneräisestä Villa Valilan keittiöstä. Mulla tuli yks hassu moka, ei pitäis liian väsyneenä tehdä mitään radikaalia ;) Tuo takaseinän hylly töpsähti ihan hassuun paikkaan! Onneks tämä ei ole niin vakavaa, ja mulla on vielä tapettia säästössä. En taida tänään kuitenkaan alkaa sitä korjaamaan.

Today I am showing you my miniature kitchen I´ve been working on. There´s still lots and lots of work to do, but here you can see how far I´ve come. I hope you have a brilliant weekend!


Tässäpä se hylly, josta puhuin :) Hyllyn on tehnyt Tuija Nalletalo Nallelasta. Löysin hyllyn ihan sattumalta, kun kävimme perheen kanssa kotipaikkakuntamme Kotipiirissä, jossa myydään lähiruokaa ja käsitöitä. Tuunasin hyllyä hieman vaihtamalla taustapaperin. Tuo radio on huuto.netistä löydetty 70-luvun Lundby-radio. Astioita lukuun ottamatta muut pikkutavarat ovat omia harjoitelmia.

 
Patakintaan ja kierrevispilän näpertelin Marian ohjeilla. Kiitos Maria ihanista ohjeistasi! Toinen vispilä on ostotavaraa Reutterilta.


Keittiö kokonaisuudessaan. Voi olla että järjestyskin vielä muuttuu, mutta tässä tosiaan tämänhetkinen tilanne.


Tässä koko talo tämänhetkisessä kuosissaan. Hommia riittää, mutta sehän tässä hauskinta onneksi onkin. Pikkuinen pojanpää jäi kuvaan näkyviin ;)

Ihanaa keväistä viikonloppua Sinulle, lukijani!

9 kommenttia:

 1. Siis niin ihanan näköistä, että ihan sydämeni suli♥ kaunista!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunis ja tunnelmallinen keittiö ja kaikin puolin ihana!!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus miten suloinen keittiö! Aivan mielettömän ihana tuo patakinnas! ;)

  VastaaPoista
 4. Es una cocina preciosa, me encanta la estanteria, con tantos detalles, la tapiceria de la silla, muy bien hecha..¡un gran trabajo! Un beso, y ya tienes una nueva seguidora...

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kun vierailit sivuillani.Sinulla on todella kaunis nukkekoti. Tänne on mukava poiketa uudelleenkin. Kiva, että pidit hyllystä!

  VastaaPoista
 6. Kauniilta näyttää keittiö ja koko talo!

  VastaaPoista
 7. Aivan valtavan ihanat värit sun talossa :) <3

  VastaaPoista
 8. Kaunis keittiö! Ihastuin yläkerran makuuhuoneen rauhallisen vihreään sävyyn. Tapetin kuvio on myös kiva. Ja nuo pilkut ja pallot...(olen hupsahtanut pallotautiin jo vuosia sitten, ja aina vain uudelleen rakastun!)
  Tuo järjestysasia on hauska, mitään ei oikein uskaltaisi lopullisesti kiinnittää, kun kaikki riippuu kaikesta. Jonkun kai pitäisi käskeä, että laita se tuohon. Sitten vaan sen mukaan soveltaen loput siihen liittyvät asiat. Ei tarvitsisi silloin itseään soimata huonoista valinnoista;D

  VastaaPoista