torstai 5. huhtikuuta 2012

Pilkahduksia tyttöjen huoneesta
Täällä ollaan jo kovasti pääsiäistunnelmissa, vaikka koti on vielä osittain siivoamatta ja vinksin vonksin. Valilassa sentään on kaikki tavarat säntillisesti paikallaan :) Toivon pääsiäiseltä rauhallista perheen kanssa oleskelua, pitkiä aurinkolenkkejä koirien kanssa sekä tietenkin aikaa viettää lempiharrastukseni, nukkekotien, parissa. Laitan tähän muutamia kuvia vielä kovasti keskeneräisestä, omaan makuuni liiankin pinkistä tyttöjen makuuhuoneesta. Muutoksia on tännekin luvassa, mutta tässä tämänhetkisiä tunnelmia. Toivotan kaikille blogini lukijoille riemullista ja levollista pääsiäistä!

Today I am showing you something pink - even too pink, in my opinion. As you may well guess, this is the little girls´ bedroom. I am going to make some changes here but this is how it looks right now. I have bought the dolls from the net and the xylophone dates back from my own childhood. My mum has made the doll pram and the wire bed is the first piece of dollhouse furniture I have ever made :) 

I´m wishing you a very happy and relaxing Easter!


Kirjoituspöydällä olevat vesivärit ja siveltimet ovat Happy Little Muffinin käsialaa :)


Ksylofoni on oma vanha leluni lapsuusajoilta. Pinottavat purkit ovat voidetuubien kansia. Kruunu on Tildatuote. Nukkekoti on kotimaista käsityötä ja sen voi avata, myös katon.


Ihastuttava pieni mekko on huuto.netistä. Henkari itse helmeilty.


Nukensänky on ensimmäinen omatekoinen nukkekodin huonekaluni :) Se on tehty Marian ohjeella. Petivaatteet itse tehtyjä, nukke on huuto.netistä.


Kerrossängyn petivaatteet kuvallista tyynyä lukuun ottamatta omatekoiset, kaappi tuunattu Lidlin puuvalmiista kaapista. Osa huonekaluista on vähän "kompromissihuonekaluja", sillä kolme ja puolvuotiaamme leikkii myös nukkekodilla ja erityisesti tällä lastenhuoneella ;)


Nukenvaunut olen saanut lahjaksi äidiltäni, ja hän on tehnyt ne Marian ohjeella.

Tällainen pinkki postaus tällä kertaa :)

9 kommenttia:

 1. Красота! Слов нет - одни эмоции! Вы - молодец, талант!

  VastaaPoista
 2. Minusta tämä vaalenpunainen huone on soma, juuri niin tyttömäinen kuin toivoa saattaa. Hyvää Pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää pääsiäistä täältäkin suunnalta! :)Ihana tunnelma tuolla huoneessa, varsinkin ne herkullisen väriset neule-peitot ja tyynyt sängyissä osuivat silmään. Ja hapsu-lankainen matto, sitä sorttia lankaaa on minullakin muutamaakin eri väriä jemmassa. :D

   Poista
 3. Hurmaava huone ja ihania pikku tavaroita!
  Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä!
  :D

  VastaaPoista
 4. Suloisen hempeä lastenhuone! jokaisen tytön unelma.

  VastaaPoista
 5. Ei tämä ole ollenkaan liian pinkki vaan tosiaan joka tytön unelmahuone ;) mukavaa ja aurinkoista pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 6. Suloinen pinkki huone. Talo kokonauisuudessaa näyttää viihtyisältä. Vaatteet narulla kiva yksityiskohta.

  VastaaPoista
 7. Varmasti on nukkekodin pikkutytön mieleen tämä suloinen huone!

  VastaaPoista
 8. Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista