sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kukkasia


Aurinkoista sunnuntaita!

Eilen päätin ottaa ensimmäisen askeleen Villa Valilan puutarhan suhteen. Minttumeiramille lämmin kiitos inspiraatiosta ja ohjeistuksesta aloittamisen suhteen :) Valilaan mahtuu vain pieni puutarha, mutta eipä sen väliä kun pieneenkin tilaan voi saada ihan mukavia juttuja mahtumaan. Kasvihuoneesta kyllä haaveilen... Mutta kaikki ajan kanssa, kunhan ensin sommittelen ja mittailen. Tein nyt ekaksi pieneen kasvatuslavaan kukkaistutuksen. Siinä on gerberoita, ruusuja, laventeleja ja jotain tuntematonta kukkaa vielä nupullaan ;)

We have a lovely spring day here in southern Finland - sunshine and melting snow :) Yesterday I took the very first step concerning my miniature garden. My first mini flower arrangement ever consists of gerberas, roses, lavender and buds of some unknown flower ;)


Olen tehnyt gerberat Tildan paperikukkasesta, jonka olet pujottanut rautalankaan. Rautalangan päällystin kukkateipillä ja liimasin pienen helmen kukan sisustaan.


Ruusujen kukinnot ovat valmiita kangasruusuja. Purin ne kyllä irti varsistaan ja pienensin kukintoja. Tein uuden varren ja samalla lailla päällystin kukkateipillä. Kukkateipistä tein myös lehdet. 


Laventelit tein paremman puutteessa ihan vaan Tiimarin Cernit-massasta ja paistoin uunissa rautalankoineen kaikkineen. Etualan valkoiset nuput ovat valmiina saatuja ja pikkuisen kastelukannun olen myöskin saanut lahjaksi. Perhosen leikkasin paperilävistäjällä.

9 kommenttia:

 1. Onpa hyvä idea tuo Tildan paperikukka! Pitääkin kokeilla, mulla on pussillinen niitä tuolla kaapissa. Perhonen on ihan piste i:n päälle ihanassa kukkapenkissä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eemaiva :) Kokeile ihmeessä, minä meinasin tilata lisää kun niitä on erikokoisia ja -näköisiäkin!

  VastaaPoista
 3. olen aikaisemmin vaan käyttänyt kukkia Tilda-nukkejen koristuksissa mutta nyt niille löytyy uusia käyttömahdollisuuksia ;) ja niitä tosiaan on erikokoisia ja värisiä niin saa monenlaisia kukkasia nukkekodin kesään ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, kauniilta näyttää! Hyvä idea nuo Tilda-kukkaset ja laventelit!

  VastaaPoista
 5. Hi Johanna Maria,
  I love your work, you have so many beautiful things on your blog!!
  Your flowers are all gorgeous and your house is wonderful.
  Hugs
  Vicky xx

  VastaaPoista
 6. Kiitos taas kaikille ihanista kommenteista <3 <3

  VastaaPoista
 7. Kävit vierailemassa blogissani, ja pitihän sitä heti tulla katsomaan, että kuka kommentin kirjoitti... (: Taisit juuri saada uuden lukijan! Aivan ihania nukkekotitavaroita ~ Itsekin sisustan & askartelen nukkekotia, joten inspiraatio kelpaa ;) Aivan ihania!


  Miha

  VastaaPoista
 8. Kaunis kukkapenkki! Vaaleanpunainen on niin suloinen väri kukissa ja sointuu talon väritykseen. Oikein mukavaa vappua!

  VastaaPoista