perjantai 20. huhtikuuta 2012

Kylpyhuoneen rakennusta


Päivitänpä tänne perjantain kunniaksi hieman kuvia yläkerran kylpyhuoneesta. Seinän takana on vanhempien makuuhuone. Tämän huoneen rakennus on vähän uinunut yllättävän syyn takia :) Rupesin tekemään tänne kivilattiaa kananmunankennosta, mutta munapulan iskiessä en ole saanut ostettua Kiekumunia... Muut kennot eivät ole rakenteeltaan samanlaisia ja värikin on erilainen. Olen tosin kevyesti maalannut noita palasia valkoisella spraymaalilla. Seuraavassa kuvassa lattianpätkä tarkemmin.


Kotiäitinä rahapulassa yrittää aina säästää, mutta aina se ei ole järkevää. Minusta lattiasta tuli kuitenkin ihan sievä, niin että täytyy nyt vaan odotella niitä pakkauksia. Ihanan valkoisen punotun pikkukorin olen hankkinut huuto.netistä samoin kuin seuraavan kuvan pyykkikorin.Naulakon olen näperrellyt itse, samoin laventelipussin ja lapsukaisten kylpypyyhkeen. Näihin tavaroihin liittyy mukavia muistoja. Laventelit on äitini tuonut minulle Ranskasta, hän keräsi ja kuivasi ne itse ja ne tuoksuvat ihanalle :) Kylpypyyhkeen olen tehnyt esikoiseni vauvahatun vuorista. 


Taulu odottaa vielä kiinnitystään. Myös jokin pieni hylly on tarkoitus rakentaa ammeen ylle. Kylpyhuoneen takaosaan on suunnitteilla pieni kodinhoitotila pyykinpesukoneineen. Mutta jotain on tämänkin huoneen osalta siis aloiteltu.

Mukavaa viikonloppua Sinulle lukijani, ja tuhannet kiitokset ihanista sydäntälämmittävistä ja rohkaisevista kommenteista :)


This is what I´ve been working on lately - the bathroom upstairs. I´m making the stone / tile floor out of egg cartons, but I haven´t been able to get just the exact cartons lately. I should also buy or make a washing machine, hang some pictures on the wall and build a small shelf. So there´s still a lot to do, but the work is in progress - slowly but steadily :) I hope you have a great weekend, and I thank you for leaving such lovely comments. They mean a lot to me!10 kommenttia:

 1. Hyvä lattia tulee munakennoista! Kukapa olisi uskonut, että Suomessa on joskus munapula, mutta hyvän asian vuoksi kannattaa nukkekotiväenkin vähän odotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tulee ihan hyvä, sitä on kiva tehdä! No en ois minäkään uskonut munapulaa tulevan, mutta ootellaan ootellaan :)

   Poista
 2. Hallo JohannaMaria,
  das Badezimmer sieht toll aus.
  Hier ist ein Link für eine moderne Waschmaschine:

  http://lesmainscalmes.com/images/mamaison/maisoncuisineelectro/electromenager01.htm
  Deine Minis sind super.
  liebe Grüße
  Sonja

  VastaaPoista
 3. Wau! Kyllä nämä sinun nukkekodin huoneet on niin ihania ja tunnelmallisia! Tämäkin wc aivan upea!

  VastaaPoista
 4. Kaunis tulee tästä kylpyhuoneestakin!

  VastaaPoista
 5. Hieno idea nuo laatat! Pistänpä idean korvan taakse, ei itselläkään tuota rahaa ole hirveästi mineilyyn laittaa kun olen mammalomalla. :)Kaunis tulee sinun kylpyhuoneestasi!

  - Kiitos kommenteistasi blogissani. <3

  VastaaPoista
 6. Очень симпатичная ванная комната получается ! И цвета такие нежные ! Желаю удачи, чтобы побыстрее закончить.

  VastaaPoista
 7. Hieno lattia! Tuota tekniikkaa voisi kokeilla, näyttää todella hyvälle! Kylpyhuoneesta tulee tosi nätti ;)

  VastaaPoista
 8. Ei olisi ikuna tullut mieleen käyttää munakennoja! Täytyy pistää korvan taakse ja kokeilla!! Terkkuja Sanne

  VastaaPoista
 9. Tuo munakennolattia on tosi hieno ja valtava työ - itse tein joskus "saumat" siten, että levitin hennosti Oiva pikasilotetta koko lattiapinnan päälle - se meni kivasti saumoihin ja kennon pinta tuli sileäksi ja oli helppo maalata sen jälkeen (tosin vaati tarkkuutta että sauma jäi ikään kuin jäljelle...) eli maali ei enään sen jälkeen imeytynyt sisään. Käytin hotellin avainkorttia levittämiseen.

  VastaaPoista